Bebis · Djur · Hund

Trött är bara förnamnet…

Just nu är det så himla mycket att hinna med innan helgen. Idag är det storstädning av vardagsrum och lite julklappar ska slås in och läggas under granen. Tänkte hinna med så mycket som möjligt innan det är dags att hämta Tindra som från och med idag tar jullov från dagis.

Tindra har tyvärr fått min elaka hosta som jag har om nätterna och nu kan inte heller hon sova vilket har resulterat att vi har haft en liten orolig själ emellan oss i sängen de senaste nätterna. Varken hon eller jag har sovit nå vidare mycket men trots det är hon pigg om dagarna men jag, ja det är en helt annan historia. Trött är bara förnamnet! Tror jag har glömt av hur trött man blir av att vara gravid också.

Hundarna har fått sig en renklippning av tassar, byxor och lite ansning runt öron. Denna veckan blir den en del hundgård för deras del så något julbad blir det inte förens på fredag.

Minns ni hur Vin fick ett grisöra på sin födelsedag? Något som tog extremt lång tid att ta sig igenom och gång på gång var tjejerna där och snodde det ifrån honom. Idag ca 4 månader efter äter han ben med stor aptit och gömmer sig om tjejerna blir för närgångna. Han har fortfarande inte riktigt förstått hur dom kan ta hans ben när han tar en paus för att dricka vatten efter halva benet. Men det kommer väl det med tillslut…

Nea blir mest en smetig fläck på bilderna när hon äter för hon har minsann inte tid att bli fotograferad inte!! I söndags hittades den första blodfläcken på golvet vilket innebär att Nea äntligen har börjat löpa!! Bara någon månad sent men äntligen. Ska bli spännande och se när hon går in i höglöp och hur Vin hanterar det hela…

Nä, julstäda var det ju!!

En kommentar på “Trött är bara förnamnet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s