Bebis

Älskade goa unge!!

God kväll i stugorna! Här hemma är det bara jag som är vaken, Tindra sover sedan länge och både pappa och de tre blå har lämnat oss för drömmarnas värld.

Jag hämtade upp en sprudlande glad liten gullunge på dagis idag som sovit nästan 2 timmar på vilan så utsövd och glad var hon. Och för en gång skull hade hon bråttom hem nästan som att hon kände på sig att det var jullov. Innan läggdags gick vi in och badade och jag bara måste visa e vilket underbart humör hon varit på idag!

När vi nästan var klara frågade jag om Tindra ville gå upp och hämta vällingen. Då svarar hon ”Tinda älling jaaaa” och så rynkar hon på näsan. Det gör hon varje gång hon säger välling så det hör liksom till, sötfia!!

Tindra har lärt sig att man kan se det man tar kort på i kameran så varje gång jag tar ett kort vill hon titta och ropar Tiiiindaaaa!! när hon ser sig själv. Och idag när hon såg sig själv skratta ja då såg hon ut såhär…

Kolla in de nya ”huggtänderna” de två saknade där nere sprack igenom förra veckan och är sakta på väg upp de med.

Älskade älskade goa unge!! Hur kan man sätta ord på hur överfyllt ens hjärta är med kärlek till denna lilla tjej!? Det absolut finaste och dyrbaraste vi har!

5 kommentarer på “Älskade goa unge!!

  1. Hon är verkligen hur söt som helst! Och jag håller med – man letar hela tiden efter ord att beskriva hur mycket man älskar dem men man kommer aldrig ens i närheten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s