Bebis · Julen

Jisses vad söt hon blev…

Uppe tidigt idag för att fixa i ordning inför morgonens lussefirande. Tindra var trött men ändå på bra humör och jisses vad söt hon blev i sin lilla tomteklänning! Tindra var lite blyg efter över en vecka borta från dagis och satt i vårt knä och tittade och lyssnade när de andra sjöng…

Därefter plockade vi fram lussebullar och fikade en stund och Tindra fick sin första lussebulle och tummen upp fick jag för hon gick länge och mumsade på den gyllene bullen…

Jag fick ett ryck igår kväll och satte igång och tvätta och därefter var jag helt slut och orkade verkligen inte sätta mig med bilderna på macaronserna så det sitter jag och pillar med nu så looovar jag att det kommer upp idag! Och jag hoppas att jag kan få dig sugen att försöka Kicki!!

Önskar er en fin lucia!!

2 kommentarer på “Jisses vad söt hon blev…

 1. Hej Nadia!
  Vilken underbar blogg du har!
  Och vilken bedårande dotter!
  Hoppas allt är bra med dig och stort lycka till med graviditeten. Den första september kom mina tvillingar Philip och Olivia till världen och jag vet ju vem man skall anställa när det kommer till tårtor och bakverk i framtiden. WOW vad imponerande.

  Må så gott och ha en fin lucia!
  kramar från Ellinor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s