Djur · Hemma hos oss · Hund · Inredning · Loppis · Pyssel · Renovering · Utomhus · Viltspår · Vit

Tummen ur…

Hela veckan har jag planerat ett spår till Tira i dagsljus då vi bara spårat i mörker de senaste månaderna och med lite hjälp av Sabine fick jag äntligen tummen ur att gå ut och lägga spåret. Ca 400 meter med 4 vinklar, 2 bloduppehåll och blandad terräng blev det med en liggtid på strax över en timme. Och vilken näsa hon har min lilla virvelvind!! Hon är absolut lika rolig att spåra med som Nea och trots att det finns en del olikheter finns där mycket som är lika i hur dom spårar. Jag älskar när dom fnyser ur näsan och suger tag i spåret.

Igår kväll satt jag framför brasan och målade till Jullotta på 4an. Adventsstjärnorna är uppe och julstämningen kommer mer och mer. Idag ska jag förhoppningsvis avsluta mitt stora projekt och fixa ordning lite inne hos Tindra. Och kanske blir det premiär för den nya sängen ikväll!?

Jag börjar fredagen med lite hundmys i soffan för alla 3 badades igår och är vita och fina så man får ju passa på!

Hej så länge

En kommentar på “Tummen ur…

  1. Spår är ju verkligen skitkul när man väl tagit sig ut! 🙂 Måste komma mig för att lägga nåt viltspår till Mella så vi kan starta öppenklass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s