Bebis · Bebisrum · Hemma hos oss · Inredning · Loppis · Renovering · Vit

När sängen kommit på plats…

Det första som slår mig när sängen kommit på plats är att mitt lilla hjärta har blivit stor. Tänk att hon ska spendera natten i sin alldeles nya säng utan spjälor! Det känns inte alls längesedan vi kom hem med henne och la ner henne i vaggan för första gången, hon var så liten och den var så stor…

För min del ska det bli så skönt att kunna lägga ner henne i sängen utan att magen tar emot och utan att ryggen går av då jag måste lyfta henne över spjälorna. Hoppas sååå att hon ska trivas i sin nya säng.

Önskar er en underbar fredags kväll!!

4 kommentarer på “När sängen kommit på plats…

  1. Verkligen jättefin säng!

    Jag tycker redan innan bebis kommit att vaggan ser gigantisk ut som bara står där och väntar.. Men jag antar att det går förfärligt fort innan de vuxit ur den…

  2. Snygg!! Sam får snällt ligga kvar i spjälsängen ett bra tag till eftersom han rör sig så otroligt mycket i sömnen att jag tror han skulle trilla ur en ”bigboy-bed”. 😉 Men det är nog dags att såga bort ett par spjälor snart så han kan klättra i och ur själv.

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s