Bebis · Djur · Hösten · Hund · Uncategorized · Utomhus

Hon var så nöjd…

Idag är det lite halvslappt här hemma. Tindra ville inte riktigt somna igår då hon antagligen hade ont i magen så hon kom inte i säng förens vid nio då hon somnade i min famn på  2 min av ren utmattning. Därefter vaknade hon vid 3 i natt och fick komma in till oss. Hon sov oroligt hela natten och jag sov inte många timmar. Nu för tiden är jag extremt lättväckt och har så sablans svårt att somna om. Och eftersom Tindra gärna ligger på min kudde och på mitt huvud ( ja bokstavligen! ) så blir det inte så värst bekvämt att försöka somna om heller…

Idag åkte vi iväg till Allum rätt tidigt för lite storhandling trots att jag egentligen inte hade någon vidare lust eller ork. Men strax efter lunch var vi på väg hem och medan varuhuset fylldes upp hade vi fått med oss både mat och lite kläder. Tindra fick helt själv välja ut en klänning till julafton och hon var så nöjd att hon inte släppte den förens vi kom fram till kassa och la upp den på disken, min gullunge!!

Tog dessa bilder för några dagar sedan i solen och just nu undrar jag vart det underbara vädret tog vägen…

Lite senare får vi fint besök av bästaste vännerna men nu ska vi få något i magen då Tindra precis vaknat. Nästan 2 timmar sov hon så jag hann få bort alla 5 tvättar som låg och skrek efter mig på sängen. Hundarna har också en slapp dag idag men verkar vara rätt trötta och nöjda ändå.

Ta hand om er i blåsten kära vänner!

2 kommentarer på “Hon var så nöjd…

  1. Alltid så roligt att läsa din blogg! Så fina bilder och bilden på trion visar verkligen tre Blå personligheter.. och ungen, hon är ju lika söt som den sötaste sötsak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s