Bakverk · Julen · Loppis · Macarons

Bläää säger jag bara…

Tänkte skriva God morgon men inser att det inte alls är morgon längre. Eftersom att jag kände mig så hurtig igår tog jag för givet att det skulle vara likadant idag men bläää säger jag bara! Det känns mer som att jag går och drar fötterna efter mig och inspirationen är lika med noll…

Trots detta har jag ändå lyckats få färdigt mina Macarons med pepparkakskräm som jag påbörjade häromdagen. Alltid nått eller hur!?

Tanken var att hinna sy en del då jag var i mammas butik i lördags och fick låna hem symaskinen men om jag ska orka köra till Kungälv och gå på loppis så blir det soffan med en kopp te istället. Ryggen värker idag så någon mysig hundpromenad blir det inte heller… Blää som sagt! Men imorgon, imorgon tar vi nya tag!!

2 kommentarer på “Bläää säger jag bara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s