Bebis · Bebisrum · Hemma hos oss · Inredning · Loppis · Pyssel · Renovering · Vit

Efterlängtat…

Bättre dag idag?? Nja, det vette sjutton…

Bestämde mig hur som helst att det får lov att bli lite mer gjort idag ändå. Något som var väldigt efterlängtat från min sida var att få klart klädseln till Tindras fåtölj. Där sitter hon om vi myser med något gott framför tvn eller om hon pusslar el liknande och det känns så skönt att den äntligen är klar!! Nu är det bara att invänta och se vad den lilla damen tycker om sin nya fåtölj…

Igår spenderade vi ju eftermiddagen i Kungälv på loppis och trots att de var rätt stort var det ganska utplockat men en ljusstake och en bricka fick i alla fall följa med hem och läggs på målarhög tillsammans med en del andra projekt. Älskar de underbara små butikerna som finns runt om i Kungälv och inne på Tant Grön hittade jag några julklappar till lilltjejen samtidigt som hon själv provkörde dockvagnar, bilar och pillade på det mesta som gick att ta på med lite hjälp av moster.

Nu blir det lite lunchpaus och sedan ska här banne mig röjas!!

En kommentar på “Efterlängtat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s