Bakverk · Bebis · Hemma hos oss · Inredning · Pyssel · Renovering · Vit

Helgens största projekt…

Vad hände med min söndag egentligen? Tycker dagen gick fasligt fort och trots att vi fått gjort en hel del känns det som att jag hade behövt en dubbel söndag idag. Helgens största projekt var ju att få klart vedväggen som jag tjatat om så länge. Den lilla förvaringen vi hade innan fick man fylla på stup i kvarten och dessutom var den inge vidare vacker. Jag blev super nöjd och vardagsrummet är absolut mitt favorit rum just nu!! Visst blev det fint…

Efter att vardagsrummet mer eller mindre återgått till att vara det mest städade rummet i huset så tog jag och Tindra en paus för lite kakbak. Hon har aldrig varit med mer än att hon hjälp mig lite så idag gjorde vi lite enklare mördegskakor bara för att hon skulle få vara med och träna lite innan det blir pepparkaksbak…

Visst är dom underbara!! Små pusselkakor…

Under tiden vi bakade sjöng vi baka baka liten kaka och det lät ungefär såhär ”båka kåka kåka kåka båka kåka iiii båka kåka

Mera mamma…

När vi nästan var klara kom hon på att man kanske skulle ta och smaka på degen lite och vilken förvånad min hon gjorde samtidigt som hon stoppade munnen full…

Efter att Tindra somnat hann jag med att städa köket, tvätta, vika tvätt, klippa klor och duscha så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete minsann.

Morgondagen får jag ägna åt hundarna och de stackars skita golven här hemma. Och lite senare väntar loppis med systeryster!! En toppenmåndag  med andra ord.

Ha en underbar avslutning av helgen nu allesammans!!

5 kommentarer på “Helgens största projekt…

  1. Ojoj vad ni hunnit!! Här ser ut som jag vet inte vad och jag ligger efter med allt efter en helg i umgängets tecken där allt annat fått vara. Blir nyttodag imorn m a o. 😉

    Det där med att baka med Sam blir spännande. Tror han stoppar precis allt i munnen. 😉

  2. Så himla snyggt det är med veden staplad så där, det är nästan så jag skulle kunna tänka mig det utan att ha någonstans att elda upp den 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s