Bakverk · Julen · Pyssel

Marsipan & vaniljefyllda lussebullar…

Inte så svårt att lista ut att det blev lussebullar idag, eller hur?! Som jag har längtat efter dessa härligt fluffiga gyllenbruna skapelser. Bara doften här hemma får en att bli alldeles lycklig. Jag gjorde en sats med marsipan & vaniljfyllda lussebullar och dom är så kladdiga att man lätt skulle kunna använda dom som klister, precis så vi gillar dom allra bäst!!

Om man tittar noga ser man de små guldbollarna bland sockret (svårt att få tydligt på bilden)

Tindra ska ha sitt livs första luciafirande på dagis snart så jag har gjort några vanliga lussebullar också som ska få bosätta sig i frysen så länge. Det ska bli intressant och se om det finns några kvar tills dess eller om det blir att baka nya??

Om jag inte helt ledsnat på att baka så blir det faktiskt lite bak imorgon med *hahaha* snacka om att jag blivit baktokig!! Köpte en underbar liten form som jag så gärna vill pröva, men det blir i alla fall mycket enklare än både pepparkakshus och lussebullar.

Önskar er en underbar torsdagskväll!!

7 kommentarer på “Marsipan & vaniljefyllda lussebullar…

  1. Håhåååå vad goda de ser ut.

    Och vi tar gärna en dejt någon dag framöver. Jag är ju med hemma på dagarna nu. Imorgon ska jag baka lussekatter med kesella och saffran. Sluuurp…

  2. Tack snälla rara. Han har ju varit dålig ett tag, men riktigt väl förberedd inför något sånt här kan man nog aldrig bli. 19 år är inte så tokigt ändå, och det känns som om att han trots omständigheterna fick somna nöjd och lycklig. Fast ursh, det är den ständiga avigsidan med djur, att vi får ha dem så kort.

    Ta hand om dig! ♥

  3. Ja så himla roligt!! Hade kanske varit lättast om du kan komma in till stan den 8:e så kan vi hitta på något roligt med barnen innan jag ska köra hem sen, eller om vi kör till er på vägen hem!!
    Vart har du köpt den URsöta mössan som Tindra har på bilden till höger? kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s