Hund · Julen · Loppis · Pyssel · Vit

Gammalt loppisfynd…

Sitter och pillar med ett gammalt loppisfynd som jag och Petra gjorde i somras. Vi båda blev förälskade och snälla söta P lät mig få ta med den hem för en 20-lapp då hon redan gjort ett kanon fynd den dagen. Från början hade jag en helt annan plan för den men nu när det snurrar jul i huvudet mest hela tiden på mig så är den perfekt!! Tänkte se om Tindra vill sitta och måla lite medan jag får den färdig lite senare…

Idag har jag hållt mig sysselsatt då jag vaknade i natt redan och mådde pyton, så fort jag satt mig ned har jag känt hur illa jag mår så det har blivit en massa bak idag med. Mitt under proceduren tutade brevbäraren utanför och levererade foder till de blå. Himla smidigt det där att få det ända hem. Fodret kommer så klart från foderbilen som har fri frakt över 500kr och snabbt gick det också. Tummen upp helt klart!

Snart dags att hämta Liten på dagis så det är bäst att jag springer ner i tvättstugan och lägger i en tvätt innan jag måste åka.

Hej så länge!

En kommentar på “Gammalt loppisfynd…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s