Hemma hos oss · Inredning

Riktigt trög morgon…

 

Har haft en riktigt trög morgon, kroppen säger ifrån mer och mer nu så det tar mycket längre tid att komma igång. Dessutom snurrar det runt en massa i huvudet som gjort mig lite nedstämd idag.

Trots att det var svårt att komma igång så har jag hunnit med att få bort en massa saker från alla ytor som lätt blir överbelamrade här hemma. Golven är återigen damsugna och skurat har jag också fått gjort. Jag mår så fruktansvärt bra av att ha det städat runt omkring mig och med en snickare, ett barn och tre hundar känns det ibland helt omöjligt men så kommer de där dagarna när allt bara funkar och man kan slå sig ner på kvällen och njuta en smula av det väldoftande golven.

Ikväll ska jag unna mig en kopp te, ostbricka och honungsmelon. Men innan det ska det både ätas mat och fixas lite utomhus och sedan få Liten i säng.

Ha en trevlig måndagskväll kära vänner!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s