Hösten · Kläder

Bebisens bästa!

 

Började morgonen med ett pass hos sjukgymnasten och idag var vi inte mindre än 2 st som tränade, jag och bebisen. Jodå den lill* höll god takt med mig och jag måste säga att det kändes ganska konstigt att ligga och koncentrera sig på den stora grå gummibollen ovanför huvudet när det knuffades och joxades för fullt i magen.

Åkte en sväng förbi Allum efteråt med ett enda mål, att hitta en jacka som är hyfsat varm och lagom storlek så magen slipper frysa nu när det kryper närmare minusstrecket. Provade varenda jacka jag kunde hitta och efter en himla massa pustande och stönande (mest för mig själv då) så hittade jag den. Jackan med stort J!! Till min stora fasa låg den några hundralappar över min utsatta budget så jag hängde undan den och gick länge och funderade och jämförde med andra. Men det fanns ju inget annat som ens såg ok ut, de flesta jackor är ju knappast smickrande och tjock är jag ju liksom ändå. Så nu hänger den tillslut här hemma och mitt dåliga samvete tär lite på mig men jag måste ju tänka på bebisens bästa! Inte kan den få gå runt och frysa hela vintern för att jag inte kan unna mig en liite dyrare jacka!?

En liten glimt av den, inte alls som jag tänk från början och en helt annan färg men ändå så rätt…

Nu blir det promenad i det fina vädret med baggenbältet, håll tummarna för att det funkar.

En kommentar på “Bebisens bästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s