Mat · Självporträtt · Utflykt

Ladies Night

 

I lördags var det då äntligen dags att lösa ut Petras födelsedagspresent som bestod av en helkväll med mat och underbara män!! Vi började kvällen med att snällt stå i kö på Texas Longhorn för att få ett bord och när vi äntligen fått sitta ner, ca 40 min senare, bjöds vi på super god mat och vi hann avverka allt vi hunnit med sedan vi sågs sist. Det är ju sällan tyst när vi träffas och att inte ha något att prata om känns väldigt avlägset…

När vi väl kom in på Scandinavium och satt oss tillrätta drog världens show igång och jag vet inte vem som blev mest kär i Brolle & Martin?? Var det jag, Petra eller någon av de andra tusentals kvinnor som fyllt upp hela arenan, ingen aning men vi lämnade nog stället allihopa med en gnutta förälskelse i kroppen…

En kommentar på “Ladies Night

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s