Inredning · Pyssel

Tavellister

 

God dag på er! Ingen har väl missat att det är Fars dag idag!? Här hemma inledde vi morgonen med en mastodont frukost i form av falukorv & ägg smörgåsar med apelsinjuice. Tindra fick även ge sin farsdagspresent vid frukostbordet.

Medan Tindra & pappa åkte en sväng till farmor passar jag på att pyssla, finns inget bättre än att få en stund för sig själv men en pensel, lite färg och tidningspapper så här på en söndag! Har aldrig varit jätteförtjust i tavellister men när jag var på Ikea för ett tag sedan fick jag för mig att jag behövde just två tavellister i vardagsrummet. Listerna sitter uppe och väntar på att fyllas så det är just det jag syssla med just nu…

Hade en helt fantastisk kväll igår med Petra och idag känns det både i knoppen och kroppen så det blir en lugn och härlig söndag här hemma i Härryda.

Önskar er en underbar Fars dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s