Djur · Hund · Uncategorized · Utomhus · Valp · Viltspår

Trio

 

Måste bara få tala om att jag har en fantastisk trio här hemma. Jag har tre underbara hundar som är speciella på sitt alldeles egna vis och trots att den lilla kommer ge mig många gråa hår är det svårt att inte älska henne för den spralliga lilla skrutta hon faktiskt är!

Nyss hemkommen från kvällspromenad och spår i en kall och mörk skog. Tira gjorde ett kanon spår på 600 m med lite krångel i mitten men styrde sedan upp det rätt bra och vilken spårnäsa hon har när hon kör iväg.  Tror hon kommer bli en kanon hund på lydnadsplan också när hon blivit lite äldre, mycket mognad behöver hon så här gäller det att skynda långsamt.

Vin fick ett mycket mindre spår mest för att befästa vad vi håller på med och precis som Tira är han väldigt noggrann och luktar gärna igenom blodfläckarna ordentligt. Härligt att se hur naturligt det ändå är när man vet att han vuxit upp på en kennel med helt andra förutsättningar. Han är en stabil och varm kille som behöver mycket kärlek. Ibland när jag ber honom gå och lägga sig då jag inte hinner kela med honom kisar han med ögonen och riktigt ber om mer. Fina fina Vin!

Nea har som vanligt otur med sina tassar och här om dagen skar hon bort en bit hud mellan tårna, allt ser väldigt bra ut men hon låter det inte va så nu är hon omplåstrad och får hålla sig hemma tills det fått chansen att läka. Hade egentligen tänk ta med henne men det kändes bara dumt med tanke på tassen så vi får lägga spår när hon blivit bättre. Och eftersom hon älskar att bli ompysslad och ligga i soffan och mysa så går det ingen större nöd på henne inte. Något hon absolut har ärvt av storebror Caddy. Min älskade hjärtehund!!

Ja, ni förstår vilken fin trio jag har här hemma!!

En kommentar på “Trio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s