Djur · Hund

God morgon??

 

God morgon eller kan man säga det när klockan är 11.30?? Mattias väckte Liten idag när han stängde dörren på väg till jobbet imorse och idag hade hon inge lust att somna om. Då är det bara att dra på sig mysbrallorna (som alla är fulla av vita färgfläckar! Inte konstigt att dom alltid frågar mig på dagis om vi målar om) och stiga upp och göra frukost, klä på barnet som helst vill göra det själv (utan större lycka), borsta tänder, och få på alla ytterkläder och till sist få in oss i bilen.

Kom hem helt utmattad och sjönk ner i soffan med Nea på magen och somnade. Vilken lycka att vakna och inse att man faktiskt fått somna om en timme. Nu sitter jag här med frukost nr 2 och njuter för jag tror att jag fått dille på juice!! Är sååå törstig hela tiden…

Tack för tipsen ang promenaderna! Jag går oftast med dem separat och väljer ut olika hundar olika dagar för diverse aktiviteter men nu har jag fått för mig att det vore bra att då och då faktiskt kunna ta med alla tre. Jag har inga problem att promenera med vagnen där vet alla sin plats, utan det är när jag är själv det blir ett sånt trassel. Har för mig att jag har nått liknande kortkoppel som jag faktiskt använde med Nea & Caddy så det ska jag se om jag kan hitta igen. Baggenbältet har jag faktiskt funderat på och jag har ju ett som jag har när jag springer med hundarna. Funderar bara på om jag ändå inte få trassel för blir inte det samma sak fast bältet håller kopplen istället? Visserligen kanske det är skonsammare mot ryggen och kanske kan jag ha tjejerna där och Vin i handen. Vin är utan tvekan den som går bäst i koppel! Han går mer än gärna i fotposition trots att han i mellan åt har svårt att förstå vilken sida han ska hålla sig till. Ska testa nästa promenad i alla fall

Nu blir det duschen!!

En kommentar på “God morgon??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s