Hund

Besök av en ängel…

 

Igår natt fick jag besök av en ängel…

Jag vände mig om och där stod han, jag kände knappt igen honom då hans ansikte var fullt av gråa hår. Han var alldeles vit runt nosen och ögonen men blicken var den samma. För att inte mista honom slängde jag mig mot honom för att få känna honom i mina armar igen…

Men det var för sent, sekunden efter var han borta och jag låg klarvaken i sängen alldeles kallsvettig. Jag förlåter honom för att han skrämde skiten ur mig men jag har svårt att förlåta honom för att han lämnade mig innan jag hann få hålla honom, få känna lukten av honom eller få tala om för honom att vi tänker på honom varje dag…

Caddy, om du bara visste vad vi känner för dig och vilket tomrum du lämnade efter dig den dagen du drog ditt sista andetag och sakta somnade in i min famn.

5 kommentarer på “Besök av en ängel…

      1. Ja absolut. Jag drömde häromnatten att du och jag gick långpromenad i skogen med Caddy, Silly och Dizzy som i gamla tider. Jag grät när jag vaknade och mindes verkligheten. Jag saknar er alla fyra så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s