Bakverk · Bebis · Djur · Hund · Maränger · Tårtor

Finast i världen

Veckan som gick försvann i från mig med alla förberedelser inför helgens kalas och den nya väggen i hallen. Förhoppningsvis ska jag se till att få klart den i morgon medan lilla hjärtat är på dagis men vi börjar äntligen få ordning på byggkaoset här hemma.

Några bilder på helgens sötsaker…

Efter att vi hämtat upp min fina lillasyster på centralstationen i lördags åkte vi ut till Fjärås för att fira P & P och det gjordes med helt fantastiskt god mat, trevligt sällskap och så klart världens bästa födelsedagsbarn!!

Idag har Tindra varit hemma från dagis då de hade stängt för utveckling. Vi har helt plötsligt fått det jätte kämpigt med läggningarna och igår kämpade vi i nästan 3-4 timmar innan M satte henne i bilen och knappt hann upp på vägen innan hon slocknade. Idag vid sovstunden var det samma sak, hon vill knappt ha vällingen och efter att ha druckit hälften sätter hon sig upp eller spjärnar emot så idag hoppade vi över den helt då jag själv var helt slut och bara inte orkade bråka med henne.

Trots att hon varit helt sanslöst trött har hon varit på gott humör hela dagen och till och med hjälpt mig röja undan. Och när man är så trött som jag varit idag så inser man att hon faktiskt är finast i världen!! När man är på vippen att bryta ihop och ens dotter kramar en det hårdaste hon kan gråter man istället av lycka.

(Nallen är special beställd på Fina mjuka djur och heter Liten precis som Tindra)

Nea har haft en riktig slappar dag idag utan ungdomarna

När Tindra fick syn på sin nya nalle sträckte hon ut armarna och hoppade av glädje och efter det var det svårt att få henne att släppa den. Hon går runt och kramas med den eller kör runt den i vagnen så fort hon får chansen.

God natt fina vänner!!

2 kommentarer på “Finast i världen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s