Bakverk · Cupcakes, Muffins

Kalas på G

 

På söndag fyller världens finaste Petra hela 25 år och det vill vi fira med pompa och ståt så nu i dagarna 3 har det bakats för fullt!! Tårtor, cupcakes, maränger & damsugare har jag lyckats få ihop och imorgon väntar det otroligt roliga jobbet att dekorera hela härligheten. Och på kvällen hämtar vi upp min kära lillasyster från Norrland och åker på middag och kalas ute i Fjärås skogar…


Eftersom att jag är som jag är, ja ni vet lite knäpp när det gäller att fixa och dona, så har jag hunnit med en massor medan jag väntat på att diverse bakverk ska bli klara i ugnen. Den stora väggen i hallen är äntligen spacklad, slipad och målad 2 omgångar och ikväll tänkte jag ev få klart väggen runt toan för där har jag redan spacklat så bara att slipa och slänga på lite färg. Måste dela med mig av hur fint det blev men det får bli ikväll om jag inte kollapsat i soffan men en värkande rygg.

Nu ska jag skynda mig och slänga i en till tvätt och sedan hämta hjärtat på dagis.

Äntligen helg!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s