Bebis

Badtokig…

 

Trots att vårt badrum fortfarande saknar belysning så använder vi det en hel del. Att ha ett badkar är guld värt med en badtokig liten 1 åring. Hon pratar, skriker och plaskar högt och lågt av ren lycka när hon kommer i vattnet. Mysigaste i världen är hon!!

När vi tappar ut vattnet lägger hon upp alla sina badleksaker på kanten och utbrister ”uuuuttt” när vattnet runnit ut och är slut…


På dagis går det jätte bra, hon hatar verkligen när jag lämnar henne men varje dag får jag rapport om att hon glömt det så fort dom går ifrån fönstret och börjar leka.

Igår när jag kom och hämtade henne stod hon inne i lekrummet och dansade, hon såg mig inte så jag iakttog henne en stund och oj vad hon svängde på den lilla kroppen och sjöng för glatta livet med det lilla fåret i famnen. När hon väl sett mig har hon bråttom ut till hallen för att få på sig skorna och följa med mig hem. Det känns lite extra gott i hjärtat att även om hon trivs på dagis är det hos mig hon helst av allt vill vara.

Nu ska jag dekorera cupcakes och göra mig i ordning för att lite senare hämta upp Tindra och åka förbi mamma i butiken och prova klänning inför helgens fantastiska bröllop!!

2 kommentarer på “Badtokig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s