Bebis

Tindra 1 år

För exakt 1 år sedan satt vi på BB med Tindra i vår famn endast 1 timme gammal. Efter en lång och utmattad förlossning på 17 timmar var hon här. Ett litet oskyldigt knyte utan namn och utan vetskap om världen hon nyss kommit till. Vi satt och tittade på henne och förundrades hur hon kunde vara så perfekt redan från första stund!

Det här året har varit det bästa i mitt liv. Jag har fått det dyrbaraste man någonsin kan få och jag kommer aldrig se på saker på samma sätt. Att bli mamma är en otrolig gåva och det ger en insikt hur mycket man själv betyder för sina föräldrar och hur mycket man själv håller dem kära.

Tindra är mitt allt och hennes leende får det att pirra i magen, hennes skratt får mig att må bra inombords och lyckan i hennes ögon får mig att känna glädjetårarna krypa upp i halsen. Tårar av lycka, tacksamhet och kärlek. Jag önskar att alla någon gång får uppleva det vi upplever varje dag och får hålla ett litet knyte i famnen och bara stanna upp och förundras över hur fulländat det lilla livet är.

Mamma & Pappa älskar dig mer än allt annat på jorden och vi ska göra allt för att hålla dig trygg och för att vårda den kärlek som du ger oss! Du är det finaste vi har och du ger oss en anledning till att gå upp varje dag…

Du är vårt allt och vi älskar dig så otroligt mycket! Grattis på 1 års dagen Liten ❤

9 kommentarer på “Tindra 1 år

 1. Grattis Tindra på din 1-års dag! Hoppas din mamma sparar alla fina inlägg, bilder etc.. Som du i framtiden kan få läsa!
  Kram till er alla!

 2. Jaha då fick du moster att grina en skvätt så här på kvällskvisten! Du får ge henne en grattis kram ❤
  Puss

 3. Jag kan inte mer än nicka medhållande åt varenda ord. Jag vet precis vad du menar. Så stort, så omvälvande, så totalt. Kärlek på ett helt annat plan, på ett helt annat sätt.

  Kram vännen och grattis till ett år som mamma!!! (Tindra grattade jag ju förut idag.;) )

 4. Usch, jag gråter ju… Och jag vet ju precis vad du menar, det finns liksom inget större. Man älskar dem så det gör ont.

  Tack än en gång för det oerhört trevliga kalaset! Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s