Bebis · Hund · Macarons

Äntligen vår!

Här hemma är det äntligen vår! Igår var vi ute på altanen och myste nästan hela dagen. Tindra tyckte grinden var det absolut roligaste för där kan man stå och titta på hundarna som vill komma upp. I morgon blir mitt lilla hjärta 1år!! Helt ofattbart att det redan gått ett år…

Idag bakas det för full både inför barnkalaset imorgon och en tårtbeställning till på fredag. I morse gjorde jag mina första macarons och dom blev inte så dumma alls. Nästa gång gör jag dom nog lite mindre. Vaniljsmak med hallonkräm…mums

En kommentar på “Äntligen vår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s