Djur · Hund · Utomhus · Valp · Vit

Fina tjejer…

Idag fick jag besök av Sabine och hennes fina tjejer, vi lät alla hundarna röja i snön medan jag fotade. Undertiden hann vi prata om både det ena och det andra och det var riktigt skönt med lite tjejsnack!

Dessförinnan spenderade jag lite egentid med Tindra och hennes pulka runt på tomten. Kan ju säga att det gick betydligt lugnare till…

Helt slut i kroppen är både jag och hundarna och i vanlig ordning sover alla utan jag, men imorgon ska vi upp till dagis så nog ska jag också krypa ner under täcket så får det bli fler bilder imorgon!

*Natti natt*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s