Barn · Kläder · Rosa

Idag njuter jag…

God morgon! Idag njuter jag av måndag, en alldeles lugn och stilla måndag något jag absolut behöver. Det är väl knappast någon som missat att vintern äntligen är här, väldigt försenad men visst njuter man ändå. Vi klev upp till -7 i morse och brasan har varit i gång i några timmar redan.

Precis när man börjat längta efter våren och till och med börjat förbereda inför de gröna gräset lägger det sig istället ett vitt täcke med alldeles kall nysnö över hela marken. Tindra älskar sina nya vårskor och trots en storlek förstora så har hon redan hunnit stoltsera med dem inomhus…

Nu hoppar jag in i duschen och kryper sedan ner i soffan igen med lite lunch och sedan när jag vaknat till ordentligt ja då blir det pyssel…

2 kommentarer på “Idag njuter jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s