Inredning · Pyssel · Renovering

Inväntar färg…

Idag är det ännu kallare ute, termometern stod på -10 när vi gick upp! Solen gör sitt bästa för att titta fram bakom dimman och förhoppningsvis blir det ett riktigt kalasväder idag. Jag har precis börjat baka då vi får besök lite senare, 2 gamla vänner kommer hit på en fika varav den ena är gravid och ungefär lika långt gången som mig själv vilket är jätte kul…

Helgens stora projekt är så gott som klart, inväntar färg bara som ska hämtas hem imorgon. Några andra saker ska också få ny färg och förhoppningsvis är sovrummet så gott som nytt till helgen, längtar!!

Nä, tillbaka till köket här har jag verkligen inte tid att sitta!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s