Gravid · Vit

Lite skraj…

Igår natt satt jag uppe nästan hela natten med förvärkar och eftersom att jag inte hade en ända med Tindra måste jag säga att jag blev lite skraj. Gårdagen spenderades på Ikea i hopp  om att jag skulle kunna fokusera på annat men det var riktigt svårt med sammandragningar hela tiden. Måste nog ha varit mitt längsta besök på Ikea so far, men jag tog mig runt och nästan allt på listan fick jag med.

Pratade med barnmorskan som bad mig ta det lugnt och vila, ja lättare sagt än gjort men kvällen låg jag ner i flera timmar. Och natten sov jag mig igenom och trots storhandling idag känns det helt ok.

En vintervit hortensia fick följa med hem från Maxi och lyser verkligen upp här hemma…

Nu tänkte jag stoppa penseln i målarburken och fortsätta på projekt sovrum, om det blir bra?? Oooooo ja!!! Mästerverket kommer förhoppningsvis på plats under helgen men någon liten ledtråd dyker nog upp innan…

Ha en underbar torsdag kära vänner!!

4 kommentarer på “Lite skraj…

  1. Skönt att det lugnat sig men ta det som ett tecken på att även du bör lugna dig och vila mycket tills det är dags för lillan att komma. Kram och syns på söndag!

  2. Inte alltid så lätt, men försök lyssna till din kropp! Jag hade samma symptom men höll igång ändå – slutade med 1 månad på sjukhus innan Alice föddes. Inte så kul alls att vara ifrån min andra dotter en hel månad… =( Nu behöver det ju inte bli så för dig, poängen var bara att det är lätt att vara efterklok 😉

    Ta hand om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s