Barn · Djur · Hund · Mat · Utflykt · Utomhus · Valp · Vit

Besök av finaste…

Idag har vi haft besök av finaste Calle & Petra eller som Tindra säger ”Caalle & Petta” Calle gjorde sitt bästa med att röja i Tindras rum medan hon var på dagis och efter lite mellanmål åkte jag bort och hämtade hem Tindra lite tidigare än vanligt. Vi tog med oss barn, pulkor och hundar och hann med en lång stund ute i kylan med pulkaåkning och lite valpfotografering…

Jag kommer Calle…

Stilla och fridfullt, ja skenet bedrar ibland…

Mitt glada lilla hjärta…

Inget fel på den benstommen…

Vi avslutade pulkaåkningen med korvgrillning på altanen och trots 2 hungriga och trötta barn fick vi tillslut ihop det hela. Mätta magar, trötta barn, frusna tår, nöjda hundar, utslagen valp och ännu tröttare mammor sjunk vi ner i soffan och pratade bort några timmar innan våra finaste begav sig hemåt…

Tindra somnade relativt snabbt och jag och Mattias intog soffposition tillsammans med 3 trötta blå. Nu har klockan passerat nio och vi båda kryper ner och skäms inte det minsta för att somna tidigt på denna underbara fredag!!

Ha en underbar fredagskväll så ses vi imorgon!!

4 kommentarer på “Besök av finaste…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s