Bebis · Hund

Glad Påsk

Vill bara passa på att önska alla en fortsatt trevlig Påsk!!

Själv har jag jobbat så någon bloggtid har inte funnits. Idag åker vi ut till Fjärås för att umgås och äta god mat och om vi hinner tänkte jag lägga spår till mina blå. Nea behöver det verkligen och är det något vi aldrig kommer sluta göra med henne så är det att spåra för det ÄÄääälskar hon verkligen!! Tira ska få sitt första spår någonsin hade jag tänkt så det ska bli jätte kul och se om hon ens visar intresse och förhoppningsvis förstår vad det går ut på ;0)

Håller på med ett projekt ute i trädgården som tar mycket tid och igår kväll efter jobbet höll jag på i 3 timmar och nu tänkte jag dra med mig alla ut för att fortsätta, det kommer blir riktigt bra när det blir klart!

Kram på er alla söta!!

2 kommentarer på “Glad Påsk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s