13 kommentarer på “Tillökning igen…

  1. Ååå liten! Så fint! Vi måste träffas nån dag. Jag ringde dig häromdagen var hemma se du. Du ringde aldrig tillbaka…….
    Kramar Maria

  2. GRATTIS vännen!!! Jag skäms men jag har helt missat detta 😦 har i och för sig inte varit ute på datorn mycket alls den här veckan… Jag tyckte att jag skymtade nåt under tröjan när jag fyllde år men jag ville inget säga då, man vet ju aldrig…å det blir ju väldigt pinsamt om det inte finns en liten kotte där inne =) Önskar er massa lycka!!!! KRAMAR i MASSOR!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s