Bebis

Feber…

 

Haft en ganska produktiv dag idag och har både hunnit måla sista lagret i hallen och klipp klorna på 3 blå innan lunch då jag och lillasyster åkte en sväng för att kolla in ett blocketfynd som verkligen visade sig vara en Fynd!!

Hämtade Tindra på dagis och märkte på en gång att hon verkade trött och hängig och mycket riktigt nästan 40 graders feber. Mitt lilla hjärta orkade spela och sjunga en stund med moster medan jag förberedde maten men därefter låg hon tung i famnen på mig och sov för det mesta. Läggningen tog inte många minuter idag men jag räknar med att det kan bli en del vaknande under natten

Hoppas att febern beror på sprutan hon fick så den snart är över. Febern kommer oftast 1-2 veckor efter så det stämmer ju ganska bra. Imorgon får det bli mys hemma istället och mår hon bättre åker vi en liten sväng in till stan för att hitta en doppresent till lilla kusin som döps på söndag. Och gissa vem som ska få göra tårtorna :0)

Nä bäst att krypa ner under täcket ifall ifall det inte blir så mycket sömn i natt, sov så gott kära vänner och håll en liten tumme för att det går över fort!!

3 kommentarer på “Feber…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s