Vikt efter förlossningen

Min viktresa…

Precis som efter Theo tänkte jag redovisa min viktresa här i bloggen, lite för att sporra mig själv. Jag har inte riktigt bestämt mig än om det blir varje vecka eller varje månad, vi får helt enkelt se vad jag hinner med.

Den här gången har jag inte kunnat eller orkat ta tag i vikten alls då Lillasyster tagit all min kraft de senaste 2 veckorna men nu känner jag mig redo att börja lite lätt. Jag kommer ta det lite försiktigt och börja så smått med att lägga om kosten och även få igång promenaderna när jag är bättre i foten och kroppen igen…

2

Den första bilden är 1 månad efter förlossningen med Theo & den andra bilden är 1 månad efter Tuva…

1

Rätt så lik bilden efter Theo men tycker nästan att magen är lite större nu än då…

3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s