Barn · Hund · Livet · Rosa · Sommaren · Utflykt

Som handen i handsken…

I lördags besökte vi Kulturkalaset tillsammans med lilla kusin & familj. Hela stan var full av folk och vädret var på topp. Sist jag besökte stan under dessa dagar hette det fortfarande Göteborgskalaset så det var några år sedan. Barnen åkte lite karusell och vi strosade runt och tittade på diverse olika saker. Efter ett tag hittade vi ett stort tält men lite pysselverkstad. Något som passade både mig och Liten som handen i handsken. Vi målade glas, gjorde armband och en festlig mask. Det var riktigt trevligt trots att vi bara var inne under förmiddagen men alldeles lagom när man har småbarn.

_DSC0219

I söndags gjorde Vin sitt Mh och han förvånade mig faktiskt en hel del vilket var super kul! Det visade att han har kommit långt under sina 2 år hos oss vilket glädjer mig mycket. Jag blev också förvånad över hur cool han var trots att vissa saker har varit lite jobbiga efter olyckan i November.

Tyvärr har jag själv mått riktigt dåligt i kroppen efter ansträngningen och alla spänningar. På det har jag haft läkarbesök och samtalsterapi vilket i sig är rätt utmattande. Därför har det dröjt med uppdateringen från Mh:t men jag lovar att det kommer så fort jag får orken att sitta lite längre vid datorn.

Ha en fin kväll vänner och sov så gott!!!

 

En kommentar på “Som handen i handsken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s