Bakverk · Mat · Tips · Utflykt · Utomhus · Våren

Föreläsning…

I morse hade jag ställt klockan för första gången på väldigt länge, idag var det nämligen dags för en föreläsning inne i Göteborg som handlar om eget företagande. En helt ok föreläsning med bra grunder för vad man behöver veta och lite info om de olika elementen. Det kändes lite som att man satt i skolbänken igen vilket var en hel evighet sedan…

Under lunchen passade jag på att promenera bort till underbara Haga för att få lite luft och för att besöka en gammal favorit nämligen Le Petit Café. Det är ett alldeles underbart litet café med en massa gamla möbler, fyllda vaser på borden med olika arrangemang av färska blommor och smarriga bakverk samt en hel del på lunchmenyn. Ett absolut måste om ni har vägarna förbi!

25

26

_DSC0939

27

28

En super god kycklingsallad fick bli min lunch…

_DSC0947

När jag var yngre bodde jag bara ett stenkast ifrån Järntorget och det känns som en hel evighet sedan jag rörde mig i dessa kvarter. Spårvagnar, cykelparkeringar & människor överallt känns väldigt avlägset om man jämför med vår vita lilla villa med den stora mossiga tomten och den långa grusvägen upp till den stora vägen….

29

30

_DSC0970

31

Ja jisses vad trött man blir efter en heldag på föreläsning! Att sitta och försöka koncentrera sig med biverkningar från tabletterna så som trötthet gjorde det till en riktig utmaning men trots det tycker jag att det gick riktigt bra att sitta stilla så länge. Lite trött och mör var jag sista timmen men känner ändå att jag fått ut något bra utav det så det var det värt!

I morgon ska jag planera det sista inför helgens dessertbord och 3 års kalas för nu vill jag bara krypa ner under täcket!! Ses i morgon vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s