Barn · Bebis · Djur · Hemma hos oss · Livet · Utomhus · Våren

Överraskning…

God kväll vänner!

Idag har vi varit på läkarbesök för min del och tandläkarbesök för Litens del och vi hade en lite smått nervös Liten som trodde att det väntade nålar i handen ( som när hon opererades ) men hon blev glatt överraskad när hon fick krypa upp i den stora stolen och titta på alla roliga saker som fanns. Att titta i munnen var plättlätt och Liten tog till och med emot bananlack utan problem. Lillebror fick en egen liten borste med bananlack och lackade sina egna tänder så där lär vi ju inte få några problem heller…

Vin fick åka med husse till jobbet idag för att få en paus från tjejerna då han får rejält med stryk  just nu och jag måste säga att det var så skönt att slippa hålla kolla och separera hundarna för några timmar i alla fall. Efter besöken åkte vi till Allum för att inhandla de sista paketen till den lilla 3 åringen.

När pappa kom hem åkte vi in till Borås för att titta på en annan av Litens presenter som är leveransklar nästa helg så den får vara en överraskning ett tag till. Ni som följer oss på Instagram vet ju redan vad det är så Schhhhh, inte ett ord till Liten!!! Helt fantastiskt underbar är den i alla fall!!!

I söndags fotade jag ju barnen utomhus och det var så härligt att äntligen kunna vara ute utan en massa overaller och mössor! 14 plusgrader och vår i luften bättre kan det inte bli just nu. Här kommer en av bilderna på barnen…

_DSC1112

Nu ska jag vila min ömma kropp och alldeles strax krypa ner, några till mail bara så är jag snart klar för idag.

Söta drömmar fina ni!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s