Baka · Barn · Hemma hos oss · Köket · Maränger

Börjat baka…

Måndag, underbara måndag!! Idag har vi tagit det lugnt på morgonen och fortsätter lite i samma anda. Det tar minsann på mina krafter med när man har två löptikar och en vääldigt intresserad hane. Försöker ha dom separerade så mycket det går men just idag vill jag undvika hundgården som mest bara är blöt och lerig så då får man stå ut med att tillrättavisa den pilska hanen…

Vi har börjat baka lite smått inför Litens 3 års kalas till helgen, marängerna var först ut och Liten gjorde det mesta av jobbet. Och om man frågar henne själv så går det inte att baka utan att slicka skålen, det är liksom ett måste…

20

21

22

23

24

_DSC0925

Ha det fint vänner!!!

 

2 kommentarer på “Börjat baka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s