Barn · Livet · Pyssel · Utomhus · Våren

Lördag…

God morgon lördag!!!

Idag fick jag sovmorgon och sov ända till halv 11!!! Hur ofta händer det liksom!? Otroligt glad över att mannen lät mig sova ut ordentligt efter en intensiv vecka med mycket tårtande. Hela förmiddagen slappade vi i soffan hela familjen och gjorde absolut ingenting mer än att busa med barnen. Därefter tog vi med oss hundarna ut och städade på tomten, hundgården fick sig en rejäl storstädning och äntligen fick vi bort allt bajs som frusit fast under vintern. Kanske inte riktigt den roligaste delen med att ha hund men med en pigg och glad Liten vid sin sida så blev det rätt så kul ändå.

Vi utökade vår plantering med en hel skara nya frön som förhoppningsvis ger fina skördar i sommar. Och eftersom Vin älskar att vara med och pyssla så fick han givetvis det! Ett skönt brake från de två löpande tjejerna, Nea har precis gått in i höglöp och för första gången någonsin ger hon tydliga inviter till honom genom att backa upp med svansen undanböjd. Eftersom att Tira gick in i löpet några dagar senare blir det några långa dagar de närmaste med höglöpande tjejer. Måste säga att han klarar av det riktigt bra trots allt, han är en tapper liten kille som tar emot en hel del stryk men ändå kan lägga sig ner emellanåt och slappna av…

7

8

_DSC0540

9

_DSC0543

10

Innan vi gick in för att laga middag gjorde vi årets första fotografering utomhus med barnen. Jag hade en riktigt rolig idé som jag ville ta till vara på och idag var det perfekt väder med 11 plusgrader och sol. Ska försöka gå igenom bilderna imorgon så ska ni få se. Nu väntar en myskväll i soffan med fortsättningen på den sista Twilight!

Ha en fin lördagskväll vänner!!!

2 kommentarer på “Lördag…

  1. Åh, det är ju så underbart att få peta ner frön i jorden och sedan gå och vänta på att de ska titta upp! Har faktiskt inte hunnit få ner ett enda frö än hittills, får nog bli ändring på det. I vanliga fall brukar jag inte kunna hålla mig och sår alldeles för tidigt istället… =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s