Barn · Bebis · Hemma hos oss

Finaste goaste unge…

Idag vaknade vi upp till en snötäckt gräsmatta, pölsade ut i slask för att komma till dagis och sitter nu innanför ett grått fönster. Fast idag gör det absolut ingenting, saknar solen såklart men om våren ska kunna bryta ut behövs regnet så det välkomnar jag med öppna armar (fast med måtta såklart)

Lillebror fortsätter vara världens finaste goaste unge och just nu är det mys i soffan som är det absolut roligaste han vet! Han kryper upp mot kuddarna, myser och flinar och sedan slänger han sig ner från kudden och hamnar på rygg. Skrattar sådär som bara han kan och sedan börjar han om. Önskar ni kunde se hur han håller på, det är sådär så man blir lycklig ända in i själen plus lite till…

11

12

13

14

Önskar er en underbar fredag vänner!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s