Barn · Hemma hos oss · Inredning · Rosa · Vardagsrum · Vit

På söndag firar vi…

Vilken underbar fredag det blev!

Den senaste tiden har jag mått lite sämre än vanligt på grund av lite olika saker men bla för att jag bytt mediciner. Jag har haft svårt att komma igång på morgnarna och dagarna har varit sega, idag har inte varit mycket annorlunda men däremot fick jag en hel del energi nu på eftermiddagen och äntligen kan jag ta tag i lite saker inför Litens födelsedag imorgon! På söndag firar vi med släktkalas och det är en hel del som ska göras. Lite har jag hunnit med men mer ska vi fixa under morgondagen, känns otroligt roligt att fira den lilla 3 åringen som i år vet precis vad som väntar…

_DSC0041

4

3

Önskar er alla en underbar fredag!!!

 

4 kommentarer på “På söndag firar vi…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s