Barn · Hund · Utflykt · Utomhus

Med våra finaste…

Idag är första lediga helgen på ett tag och vi hade tänkt spendera dagen med att komma ikapp oss lite här hemma. Rensa lite och sortera för att få lite bättre ordning, jag tycker väl att man inte gör annat än att rensa och sortera men trots det blir det aldrig riktigt klart. Hur som helst fick jag ett sms av min allra finaste som ville ha besök så vi skjuter upp ordningen här hemma ett litet tag till då vi åkte bort och spenderade dagen med våra finaste.

Efter att barnen lekt och stojat hemma ett tag åkte vi ut till havet för en liten promenad med barnen och små tjejerna ( hundarna ) solen hade precis hunnit gå ner och klockan närmade sig 18-snåret och trots det isiga vindarna var det underbart att promenera i ljuset. Tyvärr var varken jag eller Tindra klädda för någon längre promenad så det blev en kortare visit än vi tänkt men både barn och hundar fick rastas och springa av sig lite…

12

13

14

15

Bekymrad Liten som börjar bli kall…

16

17

Väl hemma bäddade vi ner barnen i soffan efter maten med varsin skål popcorn. Nöjda och trötta barn…

_DSC0977

Imorgon spenderar jag och storasyster dagen på något alldeles alldeles underbart ställe. Och jag ska få njuta av en hel barnfri dag vilket min kropp verkligen skriker efter just nu! Att bära en frusen Liten några kilometer var allt annat än bra för rygg och nacke så ni förstår att jag välkomnar lite egentid för kroppen imorgon…

Önskar er alla en riktigt fin helg!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s