Barn · Bebis · Hemma hos oss · Hemmabyggt · Hund · Inredning · Vardagsrum

Måndag…

Igår spenderade jag dagen på St Jörgens Spa tillsammans med bästa Storasyster och vi hade en helt fantastisk dag. När vi kom dit kände jag mig helt speedad och hade jätte svårt att slappna och sitta stilla men efter ett tag i den varma lugna miljön släppte allt. Vi hade en super mysig dag med diverse olika spabad, pedikyr, vilosängar och underbar rawfood. Kameran var med och fotona blev riktigt fina men tyvärr råkade jag radera alla när jag trodde att jag la över dom i datorn, irriterad är bara förnamnet! Fy så klantigt!

Idag har vi haft en sån där riktigt vanlig måndag då vi myst i soffan hela förmiddagen, målat med målarfärg, hejjat på Lillebror och lekt med varendaste liten leksak som legat utspridd över golvet. Och för en gång skull har den lilla Liten velat posera framför kameran och eftersom de ögonblicken är mer sällsynta nu för tiden passade jag såklart på…

1

2

3

_DSC0080

4

5

Lillebror går fram och tillbaka med hjälp av gåmobilen och skrattar hejdlöst gör han tills det tar stopp och han slänger sig ner på golvet och gråter riktiga krokodiltårar tills man vänder honom och låter honom gå åt andra hållet då han skrattar hejdlöst igen…

6

7

8

9

10

11

12

13

14

_DSC0377

Ja ni ser, en sån där underbar måndag utan en endaste tråkig stund och helt utan 3års-trotts, det ni!!!

Dröm sött vänner så ses vi imorgon!!!

( pssst, det är visst någon som fyller år imorgon )

8 kommentarer på “Måndag…

  1. Men TACK Linda!! Det tycker ju jag med givetvis men känner mig liiite partisk 😉
   Dessa måste jag få säga! Fina flickor du har ❤

 1. Hej! En snabb fråga bara. Jag tänkte göra en tårta imorgon med dekoration gjord av marsipan. Vill spara lite tid och börja med dekorationera idag! Kan jag göra det? Och isf var ska jag ha de under natten? Kylskåp, bara framme, plastlåda?!? Så de inte blir helt torra. Tack!

  1. Hej Sara!
   Det går jätte bra att förbereda dekorationerna! Lägg dom in en tät burk i kylen över natten och ta fram de en stund innan tårtan ska ätas så de hinner svalna lite ( så tårtan och dekorationer hinner mjukna lite )
   Spännande med kalas! Ska titta in på bloggen i slutet av veckan och titta på ditt fina kalas ❤
   Kram på dig!

   1. Tack snälla för hjälpen! Blir inget kalas, min lilla fyller inte år förrans nästa månad. Men det vi ska fira är persisk nyår och då är det klart att man ska ha en god och fin tårta! Kika gärna in. Gillar din blogg starkt! Kramar

   2. Tack Sara! Vad roligt att jag kunde hjälpa till trots att det inte blev något kalas. Spännande med persiskt nyår!
    Kram på dig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s