Barn · Livet

Snäppet piggare…

God förmiddag kära vänner! Vaknar upp till en bättre dag och trots att yrseln fortfarande sitter i känner jag mig snäppet piggare idag. Har haft besök av en vän tidigare idag som hade med sig något riktigt intressant, mer om det lite senare. Ni är många som undrar över minipajerna som jag bjöd på till Theos 1 års kalas så jag tänkte dela med mig av receptet lite senare för er som är sugna på att testa.

Men först ska jag och Lillebror hämta hem Liten som för övrigt åkte till dagis i morse lite fredagsfin i håret. Jag tycker det är helt underbart nu när längden sakta börjar komma i de små lockarna och som vi längtar efter att kunna göra små frisyrer av hennes underbara hår…

_DSC0705

Ha en fin fredag så länge vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s