Hund · Livet · Utomhus

Inte ett dugg bättre…

Ni får ursäkta mig men just nu är jag nog världens minst inspirerande bloggare. Jag har befunnit mig i något konstigt tillstånd under hela veckan där jag mest kunnat likna en överkokt grönsak i soffan. Känt mig alldeles yr, snurrig, illamående och hängig. Energin har varit som bortblåst och jag känner att sjukdom ligger runt hörnet men trots det vägrar den bryta ut, vilket jag så klart är väldigt tacksam över men det här mellanläget är inte ett dugg bättre det.

Jag längtar efter att få dela med mig av mina planer och släppa in er till allt som väntar men det är några viktiga pusselbitar som behöver falla på plats innan det kan få lov att bli officiellt. Många av er kan nog redan nu ana vad jag har i gröningarna och tro mig ni kommer att få ta del av allt det roliga tids nog. Samtidigt är det en stor del i det hela också och hur kul det än är så tar det upp otroligt mycket tid just nu och jag gör mitt bästa för att sätta mig in i allt nytt samtidigt som jag ska vara mamma, matte, maka och ”sjukskriven” så ni förstår nog att det tär på en när man dessutom ska behöva tappa all energi och gå igenom något slags grönsaksliknande tillstånd.

Men skam den som ger sig! Hoppas återigen på att vakna upp imorgon och må bättre, kunna busa med barnen, orka ge hundarna de dom längtar efter och ta tag i allt det där som satts åt sidan…

7

9

11

10

8

Hundarna låter mig rensa tankarna och bara vara, njuta av den friska luften och andas…

Ha en fin kväll vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s