Barn · Hemma hos oss · Hund · Livet

Trött mamma…

Bäddar ner mig i soffan framför tvn med Ipaden och en skål chips & dipp. Unnar mig en lugn kväll med Mellon för hela slanten. Har hållt igång som vanligt idag och dessutom rensat i hundgården så kroppen är mör och en kväll alldeles för mig själv är vad jag behöver. Gårdagen spenderade jag hela kvällen med modellering vilket gör det lite extra lyxigt att bara kunna krypa ner i soffan ikväll. För er som är nyfikna på tårtan hittar ni den HÄR.

Liten har varit på sitt allra sämsta humör idag och har trotsat om allt så det är en trött mamma som njuter av egentid ikväll…

1

Ha en riktigt fin lördagskväll vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s