Uncategorized · Vikt efter förlossningen

Fredag…

Fredag, äntligen fredag igen!! Trots att jag slarvat hej vilt det senaste så ville jag ändå väga mig i morse för att stämma av hur jag ligger till med vikten och till min förvåning hamnade jag ändå på minus, ett väldigt litet men ändå ett minus! Vågen stannade på 60,6 kg med ett minus på 0,3 kg så jag är ändå glad att det fortfarande går åt rätt håll trots min dåliga karaktär. Och nu är det bara ynka 1,6 kg kvar och det känns underbart!!
20130301-162348.jpg

Sen tänkte jag bjuda på en sån där rolig mobilbild på mig själv i brådska till dagens läkarbesök. Att ta självporträtt är verkligen inte min grej då jag allt som oftast bara ser förvånad ut, men det bjuder jag på en fredag som denna…

20130301-160450.jpg

 

4 kommentarer på “Fredag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s