Hemma hos oss · Hund · Livet

Idag är det tisdag…

Så var vi igång igen och idag är det tisdag, Liten ska iväg till dagis och jag och Lillebror hade tänkt få både ett och annat gjort. Lite mör efter gårdagens runda men försöker skaka av mig det för att komma igång. Har struntat helt i min diet i några dagar och ätit precis ALLT vilket märks tydligt på kroppen och suget det är riktigt jobbigt just nu. Men nu jäklar ska jag försöka vända på det och hoppas så att jag kan få se ett minus på vågen igen på fredag!! Så pepp pepp på oss alla som är duktiga och verkligen försöker…

_DSC0765

Vi ses senare vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s