Barn · Bebis · Hund · Utomhus

I det fina vädret…

Idag har tiden gått fort samtidigt som det känns som att det varit en lång dag. Jag är fortfarande trött i både huvudet och kroppen och hoppas på att kunna somna rätt så snabbt idag. Liten har varit hemma från dagis och busat med Theo och hundarna mest hela dagen. Tänkte åkt bort en snabbis till Ikea men fick snällt lämna bilen på verkstaden istället då sambon bokat tid för lampbyte. Vi tog med oss Vin och passade på att promenera på vägen hem från verkstan i det fina vädret…

Lillebror har upptäckt skohornet och passar på att fiffla med det medan vi andra tar på oss…

34

35

36

Ikväll har vi promenerat med måndagsgänget igen och idag blev vi riktigt många, 9 personer och 14 hundar om jag räknat rätt. Mina blå är helt utslagna och jag med för den delen så nu hoppar vi i säng och försöker sova lite.

Sov så gott vänner!!!

2 kommentarer på “I det fina vädret…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s