Livet · Mat · Självporträtt · Utflykt

Bästa vänner…

God kväll kära vänner!! Har precis landat innanför dörren efter en  myskväll inne i stan med min finaste P, fika och bio blev det. Vi såg den otroligt mysiga filmen Små citroner gula som verkligen rekommenderas, sådär lagom gullig, rolig och mysig en söndagskväll.

Igår spenderade vi hela dagen i bilen då vi åkte norr över för att köpa ny bil så nu har vi blivit med SAAB för första gången någonsin, spännande värre! Med oss följde såklart min finaste och Mattias skrattade åt att hon frivilligt följde med på en 10-timmars utflykt i bilen. Men är man bästa vänner så är man, så är det bara ♥

På vägen stannade vi och köpte bilagan och slet upp tidningen för att stå och fnittra hysteriskt i kön och stolt säga att vi är med i tidningen. Så otroligt roligt! Jag ska lägga ut lite bilder under veckan för er som missat detta. Förövrigt händer det grejer som jag knappt vågar tro på riktigt än och min framtid ser just nu väldigt annorlunda ut. Det pirrar i magen och jag hoppas att allt faktiskt löser sig så som jag håller tummarna för att det faktiskt ska göra. Mer om det såklart när jag vågar avslöja vad som är på gång. Nu ska jag krypa ner hos mina pojkar och försöka få lite sömn för imorgon är det måndag tillsammans med en halvkrasslig Lillebror och en något 3-års-trotsig Liten…

32

33

Sov gott vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s