Bebis · Inredning · Mat · Utflykt

Förmiddagen på Ikea…

Jag & Lillebror spenderade förmiddagen igår på Ikea där vi äntligen fick köpt en spegel till Tindras rum så nu ska hon kunna spegla sig allt hon vill i sina kjolar. Jag passade på och njöt av ett nästan helt tomt Ikea och strosade runt och tittade på lite allt möjligt. Lite besviken blev jag på deras upplägg då det inte riktigt kändes färdigt och avsaknaden av inspirationsrum var stor. Men för övrigt var det otroligt skönt att kunna ta sig runt utan att behöva knö med en massa folk…

37

Jag och Lillebror delade på en liten frukosttallrik i restaurangen då jag glömt mina Shakes hemma och gårdagen blev inte alls lika strukturerad som jag tänkt men mysigt hade vi det ändå…

39

Spegeln fanns äntligen i lager och Mattias satte upp den igår kväll redan så idag ska vi ( jag ) städa slagfältet som blivit i det rosa rummet så ska ni få se hur fint det börjar bli!

38

Nu ska vi äta upp leverpastejsmackor, rasta hundar & borsta tänderna så hej så länge!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s