Bebis · Hemma hos oss · Livet

Decembermorgon…

God morgon kalla kalla decembermorgon! Måndag idag och en underbar sådan! Vi vaknar upp till små puffiga vita flingor som sakta faller mot marken som för övrigt bara blir vitare och vitare. Livet börjar kännas bättre och Vin blir piggare och piggare för varje dag som går. Lite senare är det dags för besök hos djursjukhuset igen för kontroll av Vin och omlindning av bandaget och kanske kanske kan vi få fortsätta göra det själv så vi slipper åka in varannan dag.

Igår firades 1:a advent med nybakta lussebullar, paket och tända ljus och även julen börjar kännas kul igen så nu blir det till att sätta fart för att hinna med både julpyssel och julbak de kommande veckorna och till helgen är det dags för tårta igen denna gången till en liten tjej och det ser jag verkligen fram emot!

Men först, först ska vi vakna till ordentligt efter vilan och äta lunch, åka till veterinären och hinna åka pulka innan mörkret kommer…

DSC_0486

Önskar er alla en fin vinterdag!!!

3 kommentarer på “Decembermorgon…

  1. Så härligt å höra att det mesta känns så fantastiskt mycket bättre 🙂 Hoppas att det fortsätter så!!! Underbart att älskade Vin hämtar sig så bra!!! Bamsekramar!!!

  2. Åh vad skönt att det känns bättre! Och att han mår bättre! 🙂 Ja, nu måste ni ju mysa, det är ju jul! Och det där med ammningen, för oss var det precis likadant, bara så där över en natt var det över… Kändes jättetrist och jätteskönt på samma gång, konstigt det där. Men om lillen är ok med det är allt bra, det är ju han som bestämmer! 😀

    Och så fint soffbord förresten! Vi har ju byggt ut och fått tv-rum men där varken våra soffor eller bord passar så jag är på idejakt, sköj!

    Ha en fin kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s